Over mij

Mijn foto
Gezellig dat je mijn blog bezoekt. Ik breng het liefst mijn tijd creatief door. En wil de resultaten graag met je delen. Mijn roepnaam is Marleen, mijn doopnaam DEKA. Dit verklaart de titel van mijn blog. En natuurlijk vind ik het fijn als je een reaktie geeft en/of mijn 5 blogs blijft volgen.

STOKROOS AQUAREL.

Bij de achtergrond heb ik nat in nat gewerkt en de bij stokroos nat op droog.

10 opmerkingen:

Judy zei

Prachtige nat in nat effecten, Marleen!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

FANTASTISCH deze stokroos. Zo los en prachtig geschilderd. Echt een kunstwerk maar met zulke mooie kleuren. Super Marleen. Ook de achtergrond.
Live groetjes Marja

Hannie zei

Beeldschoon! Heel mooi met deze verschillende technieken.

Opoe gea zei

Heel erg mooi gedaan
Hier kan ik uren naar kijken

renate zei

Hoi Marleen:) Oh wat mooi! Heerlijk vrij geschilderd en wat is de stokroos mooi! De spetters onderin maken het helemaal af. Complimenten!

Janine zei

GEWELDIG!!!!!! Ik val in herhaling, ik weet het, maar ja wat moet je hier anders van maken.... inderdaad dus...
GEWELDIG!!

Sproet zei

wauwwwwwwwww, ik ben verliefd ♥♥♥, wat een kleurenexplosie en die stokroos, die is op papier nog bijna mooier dan in het echhie!

Prachtig Marleen!

Bianca Kalksma zei

Wat ontzettend mooi! En super om twee technieken in één creatie te zien. Het nat in nat is een prachtige techniek ook voor de achtergrond/voorgrond zie ik nu. Prachtig hoe je het verschil hier laat zien!

Arena Shawn zei

I like the free-flowing background -- it's so lively!

Janny's Cards Creations zei

Mooi gedaan deze stokroos. Ik vind aquarel een van de moeilijkste technieken. Maar deze is erg mooi geworden. Ik vind het leuk meer van je zien en ben je volgster geworden. Ik heb op mijn blog een paar schilderijen verder kaarten maar als je zin hebt kom een keertje kijken. Groetjes Janny
www.kaarten-van-janny.blogspot.com