Over mij

Mijn foto
Gezellig dat je mijn blog bezoekt. Ik breng het liefst mijn tijd creatief door. En wil de resultaten graag met je delen. Mijn roepnaam is Marleen, mijn doopnaam DEKA. Dit verklaart de titel van mijn blog. En natuurlijk vind ik het fijn als je een reaktie geeft en/of mijn 5 blogs blijft volgen.

EXPOSITIE IN DE OVERTUIN, WARNSVELD.

Tot en met 10 april exposeert Marleen Hulsbos met aquarellen in de galerie.
Zij is woonachtig in Warnsveld en heeft jarenlang in het onderwijs en de zorg gewerkt. Haar schilderijen bestaan voornamelijk uit aquarellen, maar ook werken met acryl en pastel vindt ze boeiend om te doen. Ze heeft tijdens Palet van de Achterhoek-dagen  verschillende keren de 1e prijs behaald. Ook heeft zij schilderles gegeven. Eventueel schildert zij in opdracht.
Op 13 maart  en 10 april zal Marleen Hulsbos,  aanwezig zijn. Zij zal ter plekke aquarelleren.
Marleen exposeert met een groot aantal aquarellen en schilderijen. Zeer toegankelijk en zeer betaalbaar. Ze staat positief in het leven en dat heeft zijn weerslag in haar werk, liefdevol, kleurrijk met een grote liefde voor de natuur.
 
Bron: http://www.deovertuin.nl/ 2 opmerkingen:

Judy zei

Wat mooi Marleen, ziet er goed uit! Veel succes vandaag!

Yvonne zei

Jammer dat Warnsveld zo ver weg is voor mij, anders had ik zeker naar je expositie komen kijken! En was ik zeker langs gekomen om je te zien schilderen. Atijd leuk om te zien hoe mensen werken. Volgende weekend dus je laaste dag, ik hoop dat je dan nog veel belangstelling hebt en je ook veel leuke reacties krijgt.
Groetjes van Yvon